NRK-journalist: Uhyggelig opplevelse

NRK-journalist Pål Plassen var på Åhlens i Stockholm bare minutter før angrepet skjedde. 

Saken oppdateres.

– Det er både skremmende og merkelig å få terroren så tett på, sier Plassen til NTB.

Journalisten fra Norgesglasset hadde akkurat forlatt butikken Åhlens i Drottninggatan i den svenske hovedstaden da en lastebil kjørte rett inn i forretningen like før klokka 15 fredag. Minst tre mennesker er så langt bekreftet drept.

– Politiet sperrer nå av et stort område rundt butikken og har bedt folk i kontorbyggene rundt komme seg ut. Folk står og gråter, og det er mange redde ansikter, forteller en skjelven Plassen på telefon til NTB.

All kollektivtransport er stanset, opplyser han.

(©NTB)

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå