Podkast: OmAdressert

- KrF har ikke sakene som flytter velgerne

Politisk redaktør Tone Sofie Aglen tror ikke KrF har saker som kan sørge for at velgerne strømmer til partiet.

Geirmund Lykke (KrF) er gjest i denne ukas podkast. Sammen med Tone Sofie Aglen, Harry Tiller og Terje Eidsvåg oppsummeres blant annet KrFs landsmøte, ansettelse av ny sjef på Trøndelag Teater og kunstens kår i Trondheim.   Foto: Frank Cadamarteri

Saken oppdateres.

- Jeg har hørt KrF-leder tale både til Høyre og Venstres landsmøter denne våren. Den talen han holdt på KrFs landsmøte var den dårligste og kjedeligste. Kanskje er det når han står foran sine egne at han blir temmet. Det ble mye fortelling om alt det gode KrF vil gjennomføre, men visjonene manglet, sier Tone Sofie Aglen.

KrF har landsmøte i Trondheim, og snakker mye om verdier, familier og mer penger til familien og velferdsgoder. Men politisk redaktør i Adresseavisen tror ikke de har de riktige sakene som kan flytte mange nye velgere over til partiet.

På landsmøte

I denne ukas «OmAdressert» besøker vi landsmøtet, og har med oss kommunalråd i Trondheim, Geirmund Lykke, som også er medlem av sentralstyret i partiet.

KrF ønsker regjeringsmakt og en ny regjering, men er samtidig støttespillere til dagens Høyre/Frp-regjering. Den spagaten partiet velger å stå i foran årets valgkamp er tema i denne podkasten fra landsmøtet i Trondheim.

Ny teatersjef

Trøndelag teater skal ansette ny sjef, og i denne utgaven får du høre mer om hvem det bør bli, og hvilke egenskaper styret i teateret må se etter når de skal velge fra søkerlista.

Du kan lytte til «OmAdressert» via denne linken, eller ved å trykke på bildet nederst i denne artikkelen.

Bruker du iTunes, så finner du vår podkast via denne linken.


 
På forsiden nå