Gullsmedranere i Oslo fortsatt på frifot

Ingen er ennå pågrepet etter et gullsmedran i Oslo torsdag ettermiddag. En ansatt ble påsatt håndjern og plassert på bakrommet mens ranerne robbet butikken.

Saken oppdateres.

– Ingen er ennå pågrepet. Det er gjort kriminaltekniske undersøkelser, og vi jobber nå med den taktiske etterforskningen. Vi har avhørt flere personer og sjekker ut alle hypoteser, sier Øyvind Torgersen, vakthavende leder ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt til NTB torsdag kveld.

Politiet fikk melding om ranet på Ammerud av kunder som fant den ansatte på bakrommet klokka 12.48. De antar at de to ranerne, begge menn, slo til rundt klokka 12.30. Den ansatte slapp fysisk uskadd fra ranet, men hadde på seg håndjern da politiet kom til stedet. Torsdag kveld ble han avhørt av politiet.

– Det er borttatt en del gjenstander, men vi har ikke full oversikt over hva som er stjålet, sier Torgersen.

Politiet jobbet torsdag kveld med å innhente eventuelle overvåkingsvideoer. Det antas at ranerne var inne i forretningen i mellom fem og ti minutter.

Etter ranet søkte politipatruljer i området og drev sporsikring på stedet. Overfor VG beskriver politiet gjerningsmennene slik: Høye – rundt 180 centimeter, svarte klær og med grå masker. Begge beskrives som lyse i huden.

(©NTB)

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå