En død og fem lettere skadd etter at buss og lastebil frontkolliderte i Voss

En person omkom, fem er lettere skadd og tolv fysisk uskadd etter at en buss og en lastebil frontkolliderte på E16 ved Evanger i Hordaland mandag ettermiddag.

Saken oppdateres.

Politiet ble varslet om den dramatiske frontkollisjonen klokken 14.43. Bussen fra Sognebuss var på vei fra Sogndal til Bergen da ulykken skjedde mellom Holemarktunnelen og Nakkagjeltunnelen på E16, like ved Evanger i Voss kommune. Lastebilen tilhørte Asko.

– Det er så langt meldt om en omkommet, fem lettere skadd og tolv som er fysisk uskadd. De skadde er sendt til Voss sykehus og Bergen legevakt. De uskadde er også sendt til Bergen legevakt, opplyser Vest politidistrikt. (©NTB)

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå