Navn på omkommet bussjåfør frigitt

Det var en 62 år gammel mann fra Sogndal som omkom da en ekspressbuss og en lastebil frontkolliderte på E16 ved Evanger i Hordaland mandag ettermiddag.

Saken oppdateres.

Vest politidistrikt har i samråd med bussjåførens familie frigitt navnet på den omkomne. Det var Vidar Fardal som kjørte ulykkesbussen og omkom i kollisjonen, opplyses det i en pressemelding.

Politiet sier samtidig til Bergens Tidende at de nå har en formening om årsaken til ulykken, men at de ønsker å snakke med flere vitner og passasjerer før de går ut med nærmere detaljer.

Den dramatiske frontkollisjonen skjedde like før klokken 15 mandag. Bussen fra Nettbuss var på vei fra Sogndal til Bergen da ulykken skjedde mellom Holemarktunnelen og Nakkagjelstunnelen på E16, like ved Evanger i Voss kommune. Lastebilen tilhørte transportselskapet Asko.

I tillegg til den omkomne sjåføren ble fem personer lettere skadd mens tolv personer slapp fra ulykken uten fysiske skader. Skadde personer ble sendt til Voss sykehus, mens Bergen legevakt tok imot både skadde og uskadde passasjerer.

Veien ble umiddelbart stengt på ulykkesstedet, og trafikken ble omdirigert. Den ble åpnet for trafikk igjen natt til tirsdag.

(©NTB)

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå