Fra nyttår slås A-post og B-post sammen, og på de såkalte valørløse frimerkene som brukes i Norge på vanlige brev opp til 20 gram vil det derfor bare stå innland. Til nå har disse frimerkene vært merket også med A eller B.

Dette nye merket blir illustrert med en lappugle. I tillegg kommer snøugla med verdi 21 kroner og fjellvåken har en verdi på 48 kroner.

En snøugle (Bubo scandiacus) pryder dette frimerket som gis ut av Posten Norge 2. januar 2018. Som ellers i serien Norske fugler er de nye frimerkene illustrert av Viggo Ree. Foto: Posten Norge

Som ellers i serien Norske fugler er de nye frimerkene illustrert av Viggo Ree. Serien ble utgitt flere år på 80-tallet, og har kommet årlig etter at den ble gjenopptatt i 2015.

En fjellvåk (Buteo lagopus) pryder dette frimerket som gis ut av Posten Norge 2. januar 2018. Som ellers i serien Norske fugler er de nye frimerkene illustrert av Viggo Ree. Foto: Posten Norge

Selv om A-post og B-post forsvinner fra nyttår, kan frimerker som er merket A eller B fortsatt brukes. Leveringstiden for all brevpost innen Norge økes fra én til to dager.