Politiet sjekker nye spor i letingen etter savnede Janne Jemtland

Politiet undersøkte tirsdag et nytt spor ved Veldre kirke i Ringsaker i håp om å finne 36 år gamle Janne Jemtland som har vært savnet siden romjulen.

Politiet arbeider med å systematisere informasjonen de får inn for å skaffe oversikt over hva som skjedde natten til 29. desember. Bildet er fra tidligere i etterforkningen.  Foto: NTB scanpix

Saken oppdateres.

Politiet var tirsdag formiddag på plass i området mellom Veldre kirke og Ellevsætervegen for å gjøre nye undersøkelser. Dette er et godt stykke nærmere 36-åringens hjem enn blodsporene som ble funnet forrige uke, ifølge NRK.

Janne Jemtland forsvant fra familiens hjem i Brennliroa i Veldre en gang natt til fredag 29. desember. Hun forsvant etter at hun hadde kommet hjem fra en fest på forsamlingshuset Veldrom i Brumunddal kvelden før.

LES OGSÅ: Håper å finne søsteren i live

Politiadvokat André Lillehovde Van der Eynden opplyste på en pressekonferanse mandag at 36-åringen fortsatt har status som savnet, og at de har håp om å finne henne i live.

Politiet fant torsdag og lørdag blodspor i snøen i veikanten på to steder i området ved Brumunddal – i Fagerlundveien og Lillehaugveien. Sporene ble funnet rundt en kilometer fra hverandre og har vist seg å stamme fra den savnede kvinnen. De har styrket en av teoriene politiet jobber med – at Janne Jemtland kan ha blitt påkjørt.

LES OGSÅ: Politiet fikk to meldinger fra ektemannen om savnede Janne Jemtland

Politiet arbeider med å systematisere informasjonen de får inn for å skaffe oversikt over hva som skjedde natten til 29. desember. Siste tegn fra kvinnen er en registrering på 36-åringens mobiltelefon ved basestasjonen Fagerlund klokken 5.50 samme natt.

Den 36 år gamle småbarnsmoren Janne Jemtland forsvant fra familiens hjem i Brennliroa i Veldre en gang natt til fredag 29. desember. 
        
            (Foto: Privat)

Den 36 år gamle småbarnsmoren Janne Jemtland forsvant fra familiens hjem i Brennliroa i Veldre en gang natt til fredag 29. desember.  Foto: Privat

På forsiden nå