Senterpartiet behandler nytt varsel

Senterpartiet har mottatt et nytt varsel som partiet behandler nå. 

Senterpartiet politianmeldte torsdag meldingen som ble sendt til Liv Signe Navarsete i 2016. Nå har partiet fått et nytt varsel på bordet. Her partileder Trygve Slagsvold Vedum.   Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Striden rundt hvem som sendte en sexmelding til Liv Signe Navarsete i 2016 har skapt store overskrifter de siste ukene. Torsdag bekrefter informasjonsrådgiver Ragnar Kvåle på Senterpartiets partikontor at partiet også har fått en ny sak på bordet.

Les også: Kan komme flere politianmeldelser

– Vi håndterer saken med Liv Signe. Og så har det kommet en ny sak etter at den ble kjent 11. april, som ikke er avsluttet, sier Kvåle til Dagsavisen.

Han vil ikke svare på noen øvrige spørsmål om dette nye varselet og begrunner det med respekt overfor den som har varslet og den det har blitt varslet om. Det er generalsekretær Knut M. Olsen som skal håndtere varslingssaker i partiet. Han vil heller ikke uttale seg.

Torsdag gikk Senterpartiet til politianmeldelse etter at ingen hadde tatt på seg ansvaret for sexmeldingen som ble sendt til Navarsete innen den fristen partileder Trygve Slagsvold Vedum hadde oppgitt.

Les også: Politiet skal ta stilling til sjikanerende sms i løpet av kort tid

Les kommentaren: Derfor slutter vi ikke å mase om den grisemeldinga i Sp

På forsiden nå