Giske på Trøndelag-turné

Tidligere Ap-nestleder Trond Giske er på rundreise i Trøndelag. Stortingspolitikeren besøker en rekke lokallag i forbindelse med Trøndelag Aps vårkampanje.

Saken oppdateres.

– Hovedproblemet i norsk politikk nå er at det er for lang avstand mellom det som skjer i det politiske livet og folket. Så det å reise rundt omkring og få innspill og lytte, for å kunne bygge politikken på hverdagslivet til folk, det har alltid vært Aps tanke, sier Trond Giske til Trønder-Avisa.

Avisa skriver at Giske tirsdag møtte fylkespolitikere i Namsos, for så å reise videre til Rørvik. Neste uke skal han mandag besøke Hitra og Frøya. Dagen etter går turen til Oppdal og Rennebu, før han i ukas tre siste hverdager reiser til Grong, Levanger og Ørland.

– Som vi alltid gjør i Ap så har vi nå en vårkampanje der alle stortingsrepresentantene er ute og reiser. Målet er å være synlig og fortelle budskapet vårt, sier Lars Johan Strand Vitsø, kampanjemedarbeider i Trøndelag Ap til Trønder-Avisa.

Trond Giske trakk seg som nestleder i Arbeiderpartiet 7. januar som følge av flere varsler mot ham. Varslene var knyttet til seksuell trakassering og upassende oppførsel.

Giske, som fortsatt er stortingsrepresentant, ønsker ikke å kommentere hvorvidt han frykter at rundreisen i Trøndelag skal skape reaksjoner.

(©NTB)

På forsiden nå