Flom og ras stenger en rekke veier på Vestlandet

En rekke veier er natt til lørdag stengt grunnet ras og flom på Vestlandet, melder Vegtrafikksentralen.

Saken oppdateres.

Store mengder nedbør påvirker trafikken på Vestlandet, spesielt i Møre og Romsdal.

Blant annet er Fylkesvei 550 mellom Odda og Utne stengt ved Eitrheim grunnet oversvømmelse.

– Ifølge entreprenørene på stedet er det et relativt stort ras som har gått i Eitrheimselva. Det gjør at elven ikke går som den skal. Den går over veien i stedet for under veien, sier trafikkoperatør Hanne Norheim i Vegtrafikksentralen til NRK.

Oppryddingen vil starte klokken 8 lørdag morgen.

I tillegg er Fylkesvei 63 Trollstigen i Rauma, Fylkesvei 693 ved Spirefossen i Gloppen, Fylkesvei 173 ved Gråfonna, Fylkesvei 191 ved Sandoddtunnelen, Fylkesvei 666 ved Rotvika og Fylkesvei 242 mellom Aurlandsvangen og Skjerdal stengt som følge av uværet.

(©NTB)

På forsiden nå