Hareide-rådgiver ny kommunikasjonssjef i Helsingforskomiteen

KrF-leder Knut Arild Hareides rådgiver Emil André Erstad er ansatt i jobben som ny kommunikasjonssjef i Den norske Helsingforskomité. Han starter over nyttår.

Saken oppdateres.

– I en tid hvor populismen er på fremmarsj i mange land og hvor grunnleggende institusjoner som demokrati og menneskerettigheter utfordres, kan jeg ikke tenke meg noe viktigere og mer inspirerende enn å jobbe med å forsvare menneskerettighetene sammen med dem som står i frontlinjen, sier Erstad.

27-åringen har tidligere vært leder for KrFU og internasjonal rådgiver i Tankesmien Agenda.

Som Hareides nære rådgiver på Stortinget var Erstad tungt involvert i KrFs retningsvalg i høst. Hareide tapte som kjent den interne kampen, og partilederen har varslet at han vil gå av hvis KrF kommer til enighet med regjeringspartiene om en flertallsregjering.

(©NTB)

På forsiden nå