UDs kommunikasjonssjef går av

Kommunikasjonssjef Frode O. Andersen i Utenriksdepartementet opplyser at han trer av.

Kommunikasjonssjef Frode O. Andersen i UD går av.   Foto: NTB Scanpix

Saken oppdateres.

– Alle gode ting må slutte en gang, sier han til Medier24 , etter at han kunngjorde avgangen i et Facebook-innlegg tidligere torsdag.

46-åringen fra Trondheim har vært departementets kommunikasjonssjef siden januar 2014. Han skal de tre neste månedene ta sjefskurset til Forsvarets høgskole, men er usikker på hva fremtiden bringer utover det.

– Det er den mest spennende jobben jeg noensinne har hatt. Det er også en veldig krevende jobb, og jeg tror det er grenser for hvor lenge man kan ha en slik jobb. Nå er jeg en av de lengstsittende kommunikasjonssjefene i UD, og nå var det på tide å finne noe nytt, sier Andersen.

Underdirektør Kristin Enstad tiltrer som fungerende kommunikasjonssjef fram til en fast erstatter er på plass.

På forsiden nå