Haddy Njie til Adresseavisen:

- Det er alltid godt å være i Trondheim. Jeg opplever så mye varme fra folk

Trond Giske og Haddy Njie gifter seg i Nidarosdomen til sommeren.

1. juni gifter Trond Giske og Haddy Njie seg i Nidarosdomen. Her på første rad i Nidarosdomen under Olavfestdagene i 2014.  Foto: Vegard Eggen

Saken oppdateres.

Trond Giske bekrefter overfor Adresseavisen at han og Haddy Njie 1. juni skal gifte seg i Nidarosdomen.

- Det er alltid godt å være i Trondheim. Jeg opplever så mye varme fra folk, så det er veldig hyggelig å gifte seg i svigerbyen. At det skjer i Nidarosdomen, er ekstra fint fordi både Maria og Una er døpt der, og Tronds foreldre giftet seg der, skriver Njie i en sms til Adresseavisen.

Giske skriver:

- Jeg gleder meg stort til dette, skriver Giske til Adresseavisen.

Det var VG som først meldte nyheten.

LES OGSÅ: Haddy Njie og Trond Giske er blitt foreldre

- Et godt vennskap

- Vi ble kjempeglade da Haddy og Trond fortalte at de skulle gifte seg til sommeren! Vi er blitt godt kjent med Haddy etterhvert, og vi blitt veldig, veldig glad i henne! Og vi ser fram til bryllupet med stor glede! skriver Norunn og Bjørn Giske, foreldrene til Trond Giske, i en sms til VG.

Njie og Giske har ett barn sammen. Haddy Njie har tidligere fortalt at hun overrasket seg selv ved å falle for Giske, og at de lenge kun var venner.

- Og det var et veldig godt vennskap. Når du er venn med noen, og plutselig skjønner at det er potensial for noe mer, blir du litt overrasket, sa hun.

Les Ukeadressas portrett med Haddy Njie.

Ble kjærester i 2014

Hun sa at de ble kjent gjennom felles venner.

- Det var ikke noe første blikk-greie. Det er vel sånn det vanligvis skjer: Man er litt i samme kretser og på samme arrangementer. Og så blir man bedre venner, og så plutselig: «Å jøss».

Det var på sommeren i 2014 det ble kjent at de var et par.

På forsiden nå