Mann knivstukket av sin bror i Numedal

En mann i 20-årene er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket i armen av sin bror i boligen deres i Veggli i Rollag kommune i Buskerud natt til søndag.

Saken oppdateres.

– Den ene broren skal ha knivstukken den andre tvers gjennom armen, sier operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB.

Den knivskadde mannen var våken og oppegående da nødetatene ankom, og han ble fraktet til sykehus for behandling. Knivskaden betegnes som alvorlig, skriver Laagendalsposten.

Politiet opplyser at mannens bror er pågrepet og satt i arrest. Han vil bli avhørt enten søndag eller mandag. Begge mennene er midt i 20-årene.

Knivstikkingen skjedde i brødrenes bolig i Veggli i Numedal, og politiet ble varslet like over klokken 1. På grunn av svært lang utrykningsavstand var ikke politipatruljen på stedet før klokken 2.19. Det er 60 kilometer fra Veggli til politistasjonen i Kongsberg, som har vaktberedskapen i dalføret.

– Dalen er lang, og selv om vi kjører fortere enn de fleste når vi er på slike oppdrag, vil det nødvendigvis ta tid, sier politiførstebetjent Odd Geir Alme ved politivakta i Kongsberg til avisen. Han legger til at det var glatt på veien og at kjøreforholdene var deretter natt til søndag.

Det var ingen andre enn de to brødrene til stede i boligen da knivstikkingen skjedde. Det var den skadde broren som selv ringte politiet.

– Han ringte inn og fortalte at det hadde vært en krangel og at det hadde blitt brukt kniv, forteller operasjonslederen.

(©NTB)

På forsiden nå