Mann døde av brannskader etter brann på Notodden

En 25 år gammel mann som hoppet ut av et brennende bolighus på Notodden natt til tirsdag, døde av brannskader på sykehuset.

Saken oppdateres.

Mannen hoppet ut fra 2. etasje i huset i Heddalsveien, og ble brakt til Haukeland universitetssjukehus i Bergen med alvorlige brannskader. Onsdag opplyser etterforskningsleder Trine Haugeberg hos Notodden-politiet overfor Telen at 25-åringen er bekreftet død.

– Mannen er opprinnelig fra Sandefjord, men var nå bosatt på Notodden. Han bodde i leiligheten hvor det ser ut til at brannen har startet. Han var ved bevissthet da han ble tatt hånd om av ambulansepersonell, men rakk ikke å si noe av betydning til politiet. Til det var han nok for alvorlig skadd, sier Haugeberg.

19 personer er registrert på adressen i Heddalsvegen, men brannvesenet fant ikke flere personer i bygningen. Ifølge Telen var bare rundt halvparten hjemme da brannen startet i 4-tiden på natten. Fem personer ble kjørt til lege for sjekk.

Selv om brannen begrenset seg til en leilighet, fikk flere leiligheter og en pub i første etasje av bygningen røyk-, sot og vannskader.

(©NTB)

På forsiden nå