Politiet har funnet strips i huset til Anne-Elisabeth Hagen

Politiet bekrefter at de har funnet plaststrips inne i boligen til Anne-Elisabeth Hagen på Lørenskog. De undersøker om de kan ha blitt brukt under bortføring.

Boligen til Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien er fortsatt et interessant spor for politiet.   Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt bekrefter funnet overfor NRK.

– Vi vurderer det som et mulig situasjonsspor. Stripsen er funnet på det politiet karakteriserer som det sentrale åstedet. Vi har naturlig nok gjort en rekke undersøkelser. Vi har gjort undersøkelser om antatte utsalgssteder, og der vi er nå er det grunn til å tro at det kan være solgt fra kjeden Biltema, sier Brøske.

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra bolighuset sitt på Lørenskog i Akershus 31. oktober i fjor.

– Vi har tidligere hatt to ulike hypoteser. Hypotesen om drap står fortsatt som vår hovedhypotese, men vi utelukker fortsatt ikke en bortføring med økonomisk motiv, og i så henseende kan jo denne stripsen være interessant for begge forholdene, sier Brøske videre til NRK.

På forsiden nå