Bibelskolestudent (22) død etter badeulykke i Israel

En 22 år gammel student ved Bildøy bibelskole på Sotra er død etter å ha blitt alvorlig skadd i en badeulykke i Israel tirsdag i forrige uke.

Håvard Jonassen (22) omkom i en badeulykke i Israel.  Foto: Bildøy bibelskole

Saken oppdateres.

– Det er med sorg vi meddeler at studenten som ble alvorlig skadd i en badeulykke i Israel, tirsdag 5.11.2019, i dag tidlig tirsdag 12.11.2019 er erklært død av legepersonell ved sykehuset i Afula, Israel, skriver Bildøy bibelskole på sine nettsider.

Den omkomne er 22 år gamle Håvard Jonassen fra Fana i Bergen. Han var på skoletur i Israel da ulykken skjedde. Hans nærmeste familie er til stede på sykehuset i Afula.

LES OGSÅ: Audun og Frode reddet bader fra drukning: – Det gikk utrolig fort

– Skolen vil arrangere en samling med kriseteam og bedriftshelsetjenesten til stede for å ivareta studenter og ansatte. Det vil senere bli lagt opp til en intern minnestund for studenter og ansatte på skolen. Vi takker for forståelse for at vi i denne krevende situasjonen ønsker å skjerme studenter og ansatte, skriver skolen.

Det blir samtidig opplyst at det ikke vil bli gitt noen ytterligere informasjon til pressen, etter ønske fra mannens nærmeste pårørende.

LES OGSÅ: Lærerstudenten hopper i elva for å hindre drukningsulykker

På forsiden nå