Sju personer mistenkt for IKEA-tyveri på Sørlandet

Sju personer i to biler ble stoppet av politiet etter at vektere meldte om et tyveriforsøk på IKEA i Lillesand.

Saken oppdateres.

– Ansatte på IKEA mistenkte at flere personer forsøkte å stjele varer. Politiet ble varslet om at personene satte seg inn i to biler, og vi valgte å utføre en kontrollert trafikkontroll, forteller operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB.

I de to bilene satt det sju personer, og politiet noterte personalia på alle sammen.

– Det er vanskelig å si om det faktisk er stjålet noe, eller om det er et forsøk på det. Derfor må IKEA nå finne ut om det er grunnlag for mistankene og så eventuelt anmelde om de avdekker noe straffbart, forklarer Hyberg.

Politiet fikk melding om tyveriforsøket klokken 18.07 og satte raskt opp en trafikkontroll på den ene veien som fører ut og inn fra industriområdet IKEA ligger på.

(©NTB)

På forsiden nå