Dale: – Jeg priser meg lykkelig over at ingen er omkommet eller skadd etter raset på E18

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) sier det aller viktigste er at ingen menneskeliv gikk tapt i det massive steinraset på E18 ved Larvik.

Saken oppdateres.

– Jeg priser meg lykkelig over at ingen er omkommet eller skadd, skriver Dale i en epost til NTB.

– I første omgang er det viktig å få åpnet for trafikk igjen på veien, slik at folk kommer seg trygt fram dit de skal i dag. Det jobber Statens vegvesen iherdig med å få til. Deretter er det viktig å få vite konkret hva som har skjedd, og det evalueringsarbeidet ligger hos Statens vegvesen. Jeg holdes løpende orientert, skriver Dale.

Store steiner falt fredag kveld ut og sperrer begge felt i sørgående retning, i tillegg til at noen mindre steiner traff ett felt i nordgående retning, på E18 ved Bommestadkrysset ved Larvik.

(©NTB)

På forsiden nå