Ulrikke Brandstorp kritisk til NRKs MGP-avgjørelse

NRK har bestemt seg for å arrangere Melodi Grand Prix med blanke ark neste år. Årets vinner Ulrikke Brandstorp er kritisk til kringkasteren.

Saken oppdateres.

– Drømmen min er knust. Jeg har full forståelse for at Eurovision 2020 er avlyst på grunn av koronaviruset, men jeg håpet i det lengste at NRK ville gjøre som mange andre land og støtte sin artist ved å sende artisten til Eurovision i 2021 med ny låt, har artisten skrevet på sosiale medier ifølge Aftenposten.

Etter at årets Eurovision Song Contest ble avlyst på grunn av koronavirusutbruddet, har flere europeiske land valgt å sende den vinnende artisten fra årets nominasjonskonkurranse, men med ny låt. NRK velger imidlertid å arrangere Melodi Grand Prix helt på nytt.

– Med utgangspunkt i den situasjonen musikkbransjen nå står oppe i, er det viktigere enn noen gang å ivareta denne rollen og vise fram bredden av norske artister og nyskrevne låter, sier fungerende underholdningsredaktør Christine Rezak Resar i NRK.

(©NTB)

På forsiden nå