Økning i antall koronasmittede pasienter innlagt på sykehus

45 koronasmittede pasienter er fredag innlagt på sykehus. Det er fire flere enn torsdag.

Saken oppdateres.

Samtidig får åtte pasienter behandling i respirator, som er én mindre enn dagen før.

Det viser fredagens tall fra Helsedirektoratet.

35 personer er innlagt i Helse sør-øst, fem i Helse Midt-Norge, tre i Helse nord og to i Helse vest,

Blant helseforetakene er flest pasienter innlagt på Oslo universitetssykehus med tolv innlagte. Ved Akershus universitetssykehus er det fem innlagte, mens det er tre innlagte både på St. Olavs hospital og Universitetssykehuset Nord-Norge

234 koronasmittede personer i Norge er meldt døde. I alt har 8.309 nordmenn fått påvist smitte av viruset, ifølge tall fra Meldingssystem for smittsomme sykdommer (MSIS). Det er en økning på 18 tilfeller siste døgn.

(©NTB)

På forsiden nå