Tre nye smittede i Hitra, ikke kontroll på utbrudd

Hitra har likevel ikke kontroll på smitteutbruddet i kommunen. Tirsdag ettermiddag ble det rapportert om tre nye smittetilfeller.

Saken oppdateres.

Kommunen opplyste tirsdag formiddag at de hadde kontroll på smitteutbruddet i kommunen.

Noen timer senere kom kontrabeskjeden.

– Hitra kommune har seint i ettermiddag mottatt varsel fra laboratoriet ved St. Olavs om tre nye smittede. Det er fremdeles uklart om flere enn én av disse er knyttet til samme smittekilde som tidligere, skriver kommunen i en pressemelding.

Kommunen opplyser at det pågår omfattende smittesporing. Så langt er det avdekket at det ene tilfellet er nærkontakt av en smittet person som har tilknytning til Lerøy Midt. Videre er det ett tilfelle med tilknytning til miljøstasjonen ReMidt.

– Dette betyr at vi får flere nærkontakter og flere i karantene, skriver kommunen.

(©NTB)

På forsiden nå