Person til sykehus etter voldshendelse i Larvik

En person er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en voldshendelse i Larvik mandag ettermiddag.

Saken oppdateres.

Sørøst politidistrikt opplyser at de har kontroll på en person som er den antatte gjerningspersonen.

– Vi vurderer avhør på gjerningspersonen. Det har vært en slåsskamp der vi ikke vet hva som har skjedd og hvorfor det har skjedd, og om det er en relasjon. Vi jobber med informasjonen og detaljene nå, sier operasjonsleder Merete Kvaal ved Sørøst politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen ved Torstrand i Larvik klokka 17.31. Kvaal forteller at politiet har valgt å ressurrssette saken høyt.

– Skadeomfanget er ukjent, men skadepotensialet kan være høyt. Derfor er det viktig å være i forkant hvis det skulle bli noe varig, selv om vi ikke har fått noen indikasjoner på det. Likevel kan det være noen skader man ikke ser, sier Kvaal.

(©NTB)

På forsiden nå