KrF-sentralstyremedlem: Valgkampen og partileders rolle skal evalueres

Sentralstyret i KrF skal ha en gjennomgang av hele valgkampen – og partileder Kjell Ingolf Ropstads rolle, bekrefter sentralstyremedlem Magne Supphellen.

Saken oppdateres.

– Sentralstyret kommer til å vurdere hele valgkampen, inkludert hva som har skjedd og hva vi har gjort av ulike ting i valgkampen. En del av det er selvfølgelig partileders rolle. Vi skal vurdere bredt og grundig. Vi kommer tilbake når vi har tenkt oss godt om, sier Supphellen til Stavanger Aftenblad.

Avisen har også vært i kontakt med et annet sentralstyremedlem, Per Sverre Kvinlaug, i forbindelse med at Kjell Ingolf Ropstad har innrømmet at han har tatt grep for å unngå skatt på sin statsrådsbolig.

– Jeg er enig med Ropstad i at han har gjort en dårlig vurdering. Så er jeg glad for at han har beklaget dette, og at han har kontakt med Skatteetaten for å sørge for at dette blir riktig, skriver han til Aftenbladet.

(©NTB)

På forsiden nå