Politiet etterlyser vitner til knivstikking i Elverum

Videomateriale viser at det var flere personer i området der en mann i 40-årene ble knivstukket i Elverum fredag kveld. Nå ber politiet vitner melde seg.

Saken oppdateres.

– Politiet ønsker i forbindelse med knivstikkingen på Amfi i går å komme i kontakt med vitner som befant seg i området ved Intersport/Bigbite/bokhandelen i tiden rundt klokken 18.45. Sikret videomateriale viser flere personer i dette området ved angitt tidspunkt, skriver Innlandet politidistrikt på Twitter lørdag formiddag.

Politiet fikk melding om knivstikkingen på Amfi Elverum klokken 18.43. Dette var kort tid etter voldshendelsen. Den mistenkte gjerningspersonen, en gutt i tenårene, ble pågrepet i sentrum senere på kvelden, skriver Østlendingen.

– Det var ikke fryktelig mye folk der, men det var personer til stede som kan ha sett eller hørt noe. Disse ønsker vi å komme i kontakt med, sier krimsjef Roger Næss ved Elverum politistasjon til avisen.

Både den pågrepne, fornærmede – en mann i 40-årene – og vitner skal etter planen avhøres i løpet av lørdagen. Fornærmede ble kjørt til sykehus med skader.

Flere andre personer ble pågrepet i saken fredag kveld for å avklare deres rolle, men operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder sier det kun er den pågrepne tenåringsgutten som har status som siktet. Han kan ikke si noe om gutten har erkjent forholdet.

(©NTB)

På forsiden nå