Drapssiktede i Asker samtykker til fire ukers varetektsfengsling

Mannen som er siktet for drapet på en mann i 30-årene i Åros i Asker, samtykker til fengsling i fire uker. Han har ennå ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

Saken oppdateres.

– Avhøret er avsluttet for kvelden og vil fortsette senere. Min klient er derfor ikke blitt spurt om han erkjenner straffskyld eller ikke. Han har samtykket til fire ukers varetektsfengsling, hvor to av ukene vil være i full isolasjon, sier den siktedes advokat Johnny Veum til NTB søndag kveld.

Det var tidlig fredag ettermiddag at en mann ble knivstukket utenfor en pizzarestaurant i Åros. En mann ble observert løpende fra stedet.

Søndag opplyste politiet til Budstikka at de har formelt identifisert den drepte mannen. Mannen var en litauisk statsborger i 30-årene.

I 15-tiden lørdag ble en mann i 40-årene pågrepet i Oslo og siktet for drapet. Han er også fra Litauen, og politiet har tidligere sagt at de mener det er en relasjon mellom de to mennene.

– Relasjonen mellom de to er et tema som vi jobber med, men vi har ikke noe mer konkret å si om det nå, sier Kirkhorn til NTB søndag ettermiddag.

Selv om den siktede ikke har tatt stilling til skyldspørsmålet, har han knyttet seg til hendelsen, ifølge politiet.

(©NTB)

På forsiden nå