Ingen pågrepet etter mulig knivstikking på Skullerud i Oslo

Ingen er ennå pågrepet etter at en mann i 20-årene ble brakt til sykehus etter en voldsepisode på Skullerud i Oslo onsdag kveld.

Saken oppdateres.

Torsdag er saken overført til etterforskning ved Enhet øst i Oslo politidistrikt.

– Det er ikke gjort noen pågripelser, men etterforskningen er en tidlig fase, sier Lene Moen, avsnittsleder ved Enhet øst, til Avisa Oslo.

– Vi er med flere patruljer i området Skullerud etter at en person skal ha blitt utsatt for vold og mulig stukket med skarp gjenstand, opplyste Oslo-politiet på Twitter klokka 21.30 onsdag.

Den skadde, en mann i 20-årene, hadde ifølge politiet skader som er forenlig med stikkskader. Han var alvorlig skadd, men ikke kritisk, og er behandlet på sykehus.

– For ham er gjerningspersonene ukjente, men han har forklart at det skal ha vært tre personer til stede under hendelsen, sier Moen.

Politiet har «klare indikasjoner» på hvem de leter etter. Gjerningspersonen eller -personene er også i 20-årene. Det er ikke beslaglagt noe våpen.

Hendelsen skjedde utenfor vaksinesenteret på Skullerud, men politiet sier til Avisa Oslo at de ikke vet noe om bakgrunnen for den. Politiet har heller ikke avdekket noen tilknytning mellom voldsepisoden og vaksinesenteret.

(©NTB)

På forsiden nå