- Vi har vært i kontakt med politiet der hvor mannen er vokst opp i forbindelse med noen undersøkelser, sier politiinspektør Einar Sparboe Lysnes ved Troms politidistrikt.

Onsdag skrev Adresseavisen at mannen i 30-årene som er siktet for overgrep og uanstendig adferd overfor elleve barn som har gått i en barnehage i Tromsø hvor han jobbet, er oppvokst i Trøndelag. Han har også familie i Trøndelag, og deler av utdanningen sin herfra.

Kun etterforskning i Tromsø

Lysnes understreker imidlertid at det ikke er foretatt etterforskning i Trøndelag, eller andre deler av landet enn i Tromsø.

- Vi er i en fase hvor vi kartlegger, og i den forbindelse har vi hatt kontakt med andre politidistrikter. Men vi har ikke konkret informasjon fra andre deler av landet, eller iverksatt etterforskning andre steder i landet, sier Lysnes.

Var fotballtrener

Torsdag holdt Troms fotballkrets en pressekonferanse, hvor de bekreftet at den siktede har vært trener for aldersbestemte lag i en fotballklubb i Tromsø i fire år. Fotballkretsen er usikre på om det har skjedd overgrep, men har ikke informasjon som tyder på dette.

- Vi har hatt dialog med klubben og kretsen og utvekslet informasjon. Men vi har ikke iverksatt etterforskning opp mot klubben ennå, kommenterer Lysnes.