Ikke imponert over landsmøtetalen

Aps partisekretær Raymond Johansen mener det er oppsiktsvekkende at Siv Jensen knapt nevnte finanskrisen i sin landsmøtetale.

Saken oppdateres.

– I en tid med galopperende arbeidsløshet i Europa og hvor mange tusen nordmenn lurer på om de mister jobben, er det oppsiktsvekkende at Frp-lederen knapt nevnte finanskrisen med ett ord. Hva har Siv Jensen å si til alle dem i Norge som frykter at de blir arbeidsledige, spør Aps partisekretær.

I sin tale til Frps landsmøte sa partilederen at det er viktig at vi ikke snakker finanskrisen opp, men ned, slik at ikke gründerne blir skremt fra å satse.

Savner miljøsaken

Partisekretæren er også kritisk til at Frp-lederen ikke snakket mer om miljøkrisen:

– Jeg tror ikke folk i Norge på alvor tror at de store klimautfordringene vil forsvinne dersom vi øker vrakpanten på bil, slik Siv Jensen tok til orde for. Det må gigantiske løft til for å gjøre noe med miljøproblemene og Jensens framstilling av miljøproblemene blir i enkleste laget, sier Johansen til NTB.

Partisekretæren mener det er grov forenkling når Siv Jensen sier at venstresiden lukker øynene for kjønnslemlestelse og tvangsgifting av kvinner:

– Dette er saker som Ap er meget opptatt av og som partiet har kjempet mot lenge.

Johansen er heller ikke imponert over Frp-lederens iver etter å føre kvinnekamp:

– Jeg lurer på om Siv Jensen kan nevne én kvinnerettighet som Frp har bidratt til å kjempe fram, sier Aps partisekretær.

 
På forsiden nå