Full fyr i barneskole i Oppegård

Tårnåsen (NTB): Brannmannskaper fra Follo og Oslo kjemper tirsdag kveld mot flammene som slår opp av Tårnåsen skole i Oppegård kommune i Akershus. Politiet tror brannen er påsatt.

Politiet fikk melding om brannen klokken 20.23, og to timer senere hadde brannmannskapene fremdeles ikke kontroll over brannen. Flammene har fullstendig ødelagt den ene fløyen av skolen.


- Det er fortsatt åpne flammer, og vi har ikke kontroll, sier operasjonsleder Øyvind Thoresen i Follo politidistrikt til NTB like før klokken 23 tirsdag kveld.


Ifølge operasjonslederen, så sliter brannmannskapene med å komme til, og brannen har fått godt tak i taket og loftet på bygningen.


Årsaken til brannen var tirsdag kveld ikke kjent, men politiet har vært i kontakt med fire gutter i 12-årsalderen som de vil ta en lengre samtale med onsdag morgen.


- Vi har hatt kontakt med fire gutter i 12-årsalderen på stedet. Disse er nå sendt hjem til foreldrene, men vi vil ta en ny prat med dem i morgen, sier operasjonslederen til NTB. (©NTB)