Mobilen blokkert av drapstrusler

Etter Tor Erling Staffs kontroversielle uttalelser om Lommemannen har ikke mobilen til advokaten stått stille.

Saken oppdateres.

- Jeg klarer nesten ikke bruke den til annet enn å motta meldinger. Hele telefonnettet på kontoret er blitt sprengt, sier Tor Erling Staff til bt.no.

Tor Erling Staff forsvarer den mistenkte Lommemannen. Han har gått ut i media og sagt at overgrepene ikke er så alvorlige at guttene tar noe skade av dem.

- Om åtte-elleve unge gutter tukler litt i en voksens lomme er da ikke det skadelig, var en av kommentarene fra Staff til en samlet hovedstadspresse.

Undertegner SMS

Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Da bt.no i dag forsøkte å komme i kontakt med Staff visste det seg at dette var nesten umulig. Advokatens telefon har vært nærmest totalt blokkert av trusselmeldinger.

En av de sterkeste aksjonsformene som ble lansert, var SMS-aksjonen som gikk ut på å få Staff til å gjøre kort prosess og ta sitt eget liv.

Flere av meldingene Staff har mottatt er undertegnet med fullt navn, og andre forteller hvordan advokaten kommer til å bli drept.

Staff vil ikke gå med på at meldingene går hardt inn på ham.

- Det er litt brysomt når man prøver å følge med på saken, men jeg må akseptere at andre har meninger, på samme måte som jeg selv har meninger, sier Staff til bt.no.

På forsiden nå