Ja, vi flytter sammen!

Eierløse Petra og Nelly adopteres av familie på Byneset.

Saken oppdateres.

I løpet av de siste ukene dukket først høna Nelly opp i sentrum. Senere ble Petra funnet i et tre på Ugla.

LES OGSÅ: Forlot Nelly ved Rådhuset

LES OGSÅ: Petra jagd opp i treFuglene som hører til rasen hvit italiener har tilbrakt tiden siden de ble funnet i landlige omgivelser ved Voll 4H-gård på Moholt.Hønsehuer meldte seg ikke- Det er synd på hønene. Jeg kan aldri tenke meg at de har rømt. Dessuten er det ingen gårder i nærheten som driver med høner. Dermed blir det nærliggende å tro at noen har plassert dem der, sa Unni Rognan i Dyrebeskyttelsen til adressa.no.Hønsehuene som forlot Petra og Nelly har imidlertid ikke meldt seg for Dyrebeskyttelsen. Rognan hadde heller ikke forventet at eierne skulle melde seg.

Blir samboereAndre har imidlertid henvendt seg etter å ha lest om de forlatte fjærkreene på adressa.no. Rognan forteller gledesstrålende at Petra og Nelly blir samboere.- Det stemmer at de har fått et nytt hjem. De flytter sammen på Byneset, sier hun.

Tas inn av familie

En familie på Byneset ringte Dyrebeskyttelsen for å tilby hønene en plass på småbruket de driver. Dermed fikk historien en lykkelig utgang.- De kommer til å få det kjempe fint der, sier Rognan.

 
På forsiden nå