Mannen i 20-årene er tiltalt for grovt tyveri, melder Romsdals Budstikke.

Det var ikke akkurat noen vanlig postordrepakke den ansatte kom over. Postsendinger med diamantringer verdt 400 000 kroner er neppe hverdagskost, hverken i Molde eller i andre byer.

En enda dyrere diamant som ble stjålet

- Tilsto til Posten

Tyveriet skjedde i sommer og den postansatte skal ha tilstått forholdet overfor arbeidsgiveren. Ifølge Romsdals Budstikke på nett skal ringen ha kommet til rette. I tillegg til diamantringen er han tiltalt for å ha stjålet flere mobiltelefoner, nettbrett og klokker.

Narkotikatiltale

Mannen ble pågrepet 4. september i år og satt i varetekt i fire uker. Lovbruddene skal ikke ha begrenset seg til arbeidsplassen i Posten. Han er tiltalt for å ha stjålet 46 000 kroner i kontanter og gavekort fra en privatadresse i Molde. Han skal også ha stjålet en bil i Kristiansund og kjørt den til Molde. Et annet tiltalepunkt gjelder kjøp og oppbevaring av narkotika.

Vold mot politiet

I tillegg til alle vinningsforbrytelsene er han skal han også utøvd vold mot politiet. Mannen skal ha satt seg kraftig til motverge under en pågripelse og vridd fingrene på en polititjenestemann og kløpet eller kloret en annen. Saken går for retten tirsdag.