Joker-millionær:

Er du Joker-millionæren fra Aure?

Norsk Tipping leter etter en mann fra Aure som ble Joker-millionær lørdag kveld.

En ukjent mann fra Aure vant litt over to millioner kroner på Joker lørdag kveld. Nå forsøker Norsk Tipping å komme i kontakt med den helde nordmøringen.  Foto: sverre houmb/norsk tipping

Saken oppdateres.

Ifølge Norsk Tipping bor det en uvitende Joker-millinær på Aure som lørdag kveld ikke svarte på telefonen. Mannen vant over to millioner kroner dra datamaskinen Embla sørget for at gevinsten ble et faktum.

Mannen spilte på tallene 7 - 9 - 9 - 7 - 0 og Embla fulgte ren logikk når den valgte å gå opp eller ned, og det holdt helt inn uten en eneste bom. Dermed var den ukjente mannen fra Aure plutselig millionær, og kan vente seg en betydelig tilvekst til  bankkontoen sin om ikke lenge.

Følg Adresseavisen på  FacebookInstagram  og Twitter

På forsiden nå