16-årig sørtrønder døde etter kollisjon i Rindal

Moped og bil krasjet på fylkesvei 341.

Det er lagt ned blomster og lys på stedet 16-åringen døde sent fredag kveld.Foto: John J. Storholt

Saken oppdateres.

- Jeg kan bekrefte at en 16 år gammel gutt er omkommet som følge av ulykken, sier operasjonsleder Frode Gjøsund i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Adresseavisen.

Politiet fikk melding om ulykken ved et industriområde på fylkesvei 341 i Rindal klokken 22.27 fredag kveld.

Ambulanse, brannvesen, politi og luftambulanse fra Trondheim ble sendt til stedet. Guttens pårørende ble varslet og kommunen opprettet kriseteam.

Ulykkesgruppa etterforsker

En annen gutt fulgte like bak, men var ikke involvert i ulykken.

- Mopeden kom ut fra industriområdet i følge med en annen moped, mens bilen kjørte østover på fylkesvei 341. Det er ikke mistanke om at noen har vært påvirket av rus. Det er heller ikke mistanke om høy fart, men av en eller annen grunn har de ikke sett hverandre, sier Gjøsund.

Politiet har tatt vitneavhør. Natt til lørdag bisto Ulykkesgruppa til Statens vegvesen politiets krimtekniker på stedet.

Operasjonsleder Aron Tonning ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt bekrefter søndag ettermiddag til Adresseavisen at den omkomne er fra Sør-Trøndelag.

Mann i 20-årene

- Vi har tatt blodprøve av sjåføren, men det er rutinemessig og ikke fordi vi mistenker noe, sier Gjøsund.

Sjåføren av bilen er en mann i 20-årene.

Søndag formiddag kunne politiet opplyse at de vil gjennomføre en teknisk undersøkelse av kjøretøyet, og at det vil bli gjort flere formelle avhør. Det er Surnadal lensmannskontor som får etterforskningsansvar for dødsulykken. 

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå