Frei i Kristiansund:

Møteulykke i 80-sone

Politiet i Møre og Romsdal meldte like før klokka tre i natt om en front mot front-kollisjon ved Bolgavatnet.

Saken oppdateres.

Politiet la ut første melding om ulykken klokka 02.58 i natt. Nødetatene var da på vei, og man var usikker på om det var snakk om personskader. Veien var en periode sperret for trafikk. Begge personer som var involvert i ulykken, ble fraktet til Molde sjukehus. Den ene føreren, en mann i 20-årene, skal ha blåst til over tillatt verdi. Vedkommende ble fremstilt for taking av utvidet blodprøve ved ankomst til Molde sjukehus. Begge parter i ulykken skal ha klaget på smerter etter ulykken, men det skal ikke ha vært snakk om kritiske skader.


 
§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå