Rask reaksjon fra forbipasserende hindret trolig storbrann i Rindal

Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen i et industribygg i Rindal

Lokalene til Bergmoen snekkerverksted fikk skader i brannen fredag.  Foto: John Storholt

Saken oppdateres.

Politiet meldte på Twitter klokken 18.37 at det er brann i et industribygg i Rindal. Nødetatene var da på vei til stedet.Brannen viste seg å være i lokalene til Bergmoen snekkerverksted i industriveien, mellom Rindal sentrum og Bolmen. Bygget ligger tett inntil flere andre industribygg.

- Vi har folk framme på stedet. De melder at det er kontroll på brannen, sier operatør Tor Ivar Sjåstad ved 110-sentralen i Ålesund like før klokken 19.00.

Fjernet brennende materialer

Brannen ble oppdaget litt over kl 18 fredag ettermiddag.

Brannvesen fra Rindal og Surnadal rykket ut med alt mannskap. I tillegg var to ambulanser på stedet. Det er imidlertid ikke meldt om personskader etter brannen, får Adresseavisens fotograf på stedet opplyst.

Brannfolkene skal ha fjernet de tingene som brant inne i lokalet da de kom til stedet, opplyser Sjåstad ved 110-sentralen.

Lokalene til Bergmoen snekkerverksted fikk skader i brannen fredag.  Foto: John Storholt

 

Forbipasserende slo alarm

Politiets Innsatsleder Ole Magne Ormset fra Surnadal lensmannskontor, opplyser til Adresseavisen at de ankom etter at brannen var delvis slukket.

Politiet berømmer rask reaksjon fra forbipasserende, som varslet om brannen. Brannvesenet var raskt på plass etter meldingen og fikk kontroll på situasjonen.

Fredag kveld lufter brannvesenet ut bygget og har bestilt hjelp til restverdisikring fra Molde.

På forsiden nå