En funnet død etter boligbrann i Kristiansund

En person er funnet død etter en boligbrann i Kristiansund natt til onsdag. Politiet kan foreløpig ikke si om det er mannen som var savnet etter brannen.

Saken oppdateres.

– Det ble funnet en omkommet person i huset klokken 11.43 i dag. Vi kjenner ikke til identiteten til vedkommende ennå, og kan ikke konkludere med annet enn at vi har funnet en person, sier etterforskningsleder Robert Sagli hos politiet i Møre og Romsdal til NTB.

Nødetatene ble varslet om at en bolig i et rekkehus i Dalegata i Kristiansund sto i full fyr ved 3-tiden natt til onsdag. Klokken 3.50 var brannvesenet på plass.

Sju personer var registrert på adressen. Fem av dem ble raskt gjort rede for, og senere ble også en sjette person funnet. Den sjuende personen, en mann født på 50-tallet, har ikke politiet hørt noe fra siden brannen brøt ut.

Før brannvesenet fikk kontroll på brannen var det også spredningsfare, og totalt tolv personer ble ifølge NRK evakuert fra nærliggende boliger. En nabo ble fraktet til legevakt for sjekk etter å ha fått i seg røyk.

Det er fortsatt varmt og mye røyk fra boligen som brant, og politiet avventer inntil videre med å gå inn for å undersøke brannårsaken.

– Det er farlig å begi seg inn på området nå. Det må bli kjøligere før vi kan gå inn. Trolig får vi ikke gjort dette i dag, sier Sagli.

På forsiden nå