Fire personer til sykehus etter at bil gikk rundt

To personer er fløyet til Molde Sjukehus etter trafikkulykke på Rv. 70.

Saken oppdateres.

To andre er fraktet til traumemottaket ved samme sykehus med ambulanse, opplyser operasjonsleder Tove Anita Asp ved politiets operasjonssentral i Møre og Romsdal.

Ulykken skjedde i en 80-sone ved Mulvikstranda i Ålvundfjord, i Sunndal kommune. Bilen var trolig på vei i retning Sunndalsøra.

- En bil med fire personer har kjørt ut og gått rundt. Vi vet ikke hva som er årsaken til ulykken, men det var bare ett kjøretøy involvert, sier operasjonslederen.

LES OGSÅ: Planlagt giganttunnel på E6 kan bli delt i to

Klaget over brystsmerter

Klokken 16.56 meldte politiet om ulykken på Twitter. Alle de fire i bilen kom seg ut. På Twitter skriver politiet også at de to som er fraktet til sykehus var bevisste etter ulykken og at skadegraden er ukjent. Det er ikke meldt om alvorlig personsskade.

- En kvinne i førtiårene og en gutt i tenårene klaget over brystsmerter og ble fløyet til traumemottaket ved Molde Sjukehus. De to andre i bilen, en mann i trettiårene og en jente i tenårene ble fraktet til traumemottaket med ambulanse, sier Asp.

LES OGSÅ: Her står køen i 100-sona på splitter nye E6 i Trøndelag

Dirigerer trafikken

Ifølge Asp var politiet kjapt på stedet etter ulykken. En av de første som kom til ulykkesstedet var en polititjenestemann som hadde fri.

Hun sier politiet så langt ikke vet hva som var årsak til ulykken, men at de nå vil snakke med vitner og undersøke det på vanlig måte.

LES OGSÅ: På denne trønderske motorveien får du kanskje kjøre i 120 km/t

Klokken 18.30 er politiet fortsatt på stedet og dirigerer trafikken, fordi ett felt fortsatt stengt. Ifølge Asp venter de fortsatt på bilberging.

Ifølge Statens vegvesen dirigeres trafikken på strekningen ved Furuneset mellom Meisingset og Ålvundfossen etter ulykken.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå