Politiet tror kvinne i Molde ble drept

Politiet tror at kvinnen som ble funnet død på Fuglset i Molde natt til onsdag, ble drept, opplyser politiinspektør Yngve Skovly til NTB.

Saken oppdateres.

På spørsmål fra NTB om politiet tror det er snakk om et drap, svarer Skovly:

– Ja, ut ifra det som er på åstedet, tyder det på det.

Politiinspektøren vil ikke gå nærmere inn på hva slags funn på åstedet som gjør at politiet tror de står overfor en drapssak.

– Nei, detaljene der kan vi ikke si noe mer om.

To hendelser natt til onsdag

Det var klokka 1.44 og 1.45 natt til onsdag at politiet i Molde fikk inn to meldinger – først om en alvorlig voldshendelse på en privatadresse, og deretter om funnet av en død person på en annen adresse i Molde sentrum.

På den første adressen ble en person funnet hardt skadd, og en norsk mann i 20-årene ble pågrepet på stedet. Han er siktet for grov kroppsskade. Ifølge NRK er det en mann som er skadd.

På den andre adressen, i en bolig på Fuglset, ble det gjort funn av en død kvinne. Hun er ikke identifisert, og ifølge Skogly er det ikke klart når det kan skje.

Undersøker sammenheng

På en pressebrifing tidligere onsdag opplyste politistasjonssjef Per Karstein Røv i Molde at politiet har sperret av boligen. Onsdag formiddag pågikk det tekniske undersøkelser på stedet.

Politiet opplyser at de undersøker om det er en sammenheng mellom de to hendelsene, de aktuelle adressene og de involverte.

Skovly sier til NTB at det er fire-fem minutters gange mellom de to adressene.

– Det er en sentral hypotese at det kan være en sammenheng mellom hendelsene, men det vet vi ikke foreløpig, sier politiinspektøren.

Ikke avhørt

Mannen som er siktet for grov kroppsskade, har foreløpig ikke vært i stand til å la seg avhøre, ifølge politiet. Siktede har fått oppnevnt Roy Peder Kulblik som forsvarer.

Han opplyser til NTB at han foreløpig ikke har snakket med klienten sin, og at han ikke vet hvordan han stiller seg til siktelsen.

Mannen som ble skadd på den første adressen, hadde onsdag morgen status som alvorlig skadd. Vedkommende er innlagt på St. Olavs hospital.

På forsiden nå