Bruseth var nettopp ferdig med å vaske vinduene og rydde i leiligheten på Sunndalsøra da mobiltelefonen ringte onsdag kveld. Vedkommende presenterte seg og sa at hun ringte fra Norsk Tipping på Hamar, og som meddelte:

– Du har vunnet 43 millioner kroner.

– Kjøle dårlig spøk

– Det første som slo meg var at dette var en "kjøle" dårlig spøk. Hun lurte på om jeg hadde fulgt med på trekninga. Nei, det hadde jeg ikke gjort. Hun fortalte at lykketallet hadde gått inn og at jeg hadde vunnet en stor gevinst. Jeg trodde fortsatt ikke på henne før vi hadde kontrollert spillekortet sammen. Sjøl da hadde jeg vanskelig for å tro det, og gikk inn på nettet etter at vi hadde avsluttet det som ble en lang samtale. Det var helt uvirkelig å høre summen 43,2 millioner kroner. Helt uvirkelig. Jeg har ikke klart å ta det inn over meg ennå, sier en lettere rystet trebarnsmor til Driva.no.

Lykketallet som var 32 ble trukket ut i vinnerrekken i gårsdagens Vikinglotto. Dermed ble det en høy førstepremie – hele 43,2 millioner kroner.

– Det har ikke gått opp for meg ennå, smiler mangemillionær Janne Ørsund Bruseth (53).

Gikk på jobb

Bruseth pleier å levere inn en femukerskupong. Vinnerkupongen leverte hun via internett 7. mars. Dette var dermed siste trekningen denne kupongen var med i.

– Jeg har jo alltid drømt om å vinne. Jeg håpet å få litt ekstra å rutte med. Men ikke så mye som dette, sier hun, som ikke har problemer med å plassere pengene.

– Jeg har tre barn og mange barnebarn. Jeg har alltid hatt lyst til å hjelpe dem. Dessuten har jeg alltid hatt lyst på hytte. Og jeg er glad i å reise, forteller kvinnen, til Norsk Tipping.

Overfor Driva kan hun bekrefte at hun har sovet godt etter storgevinsten - og noen glass champagne sammen med familie i går kveld. I dag er hun på jobben, som seksjonsleder på Statnett på Sunndalsøra. Der gikk hun rett i arbeidsmøte.

– Jeg skal forsøke å få til en så normal arbeidsdag som mulig, men må i det minste forsøke å få tak i ei kake, sier Bruseth til driva.no. som ikke har noen planer om å pensjonere seg i en alder av 53 år.

– Det er fullstendig uaktuelt.