- Jeg er helt i sjokk. Først så trodde jeg det var en spøk, så jeg begynte å telle på summen. Da ble jeg enda mer usikker, men så skjønte jeg at det stemte, sier mannen i 40-årene fra Sunnmøre til nettspillselskapet Betsson.

- Norges heldigste?

Han varmet opp med å vinne over én million kroner på to andre nettspill mandag kveld, før han tirsdag morgen kunne juble for superjackpotten på 54 millioner kroner i spillet «Hall of Gods». Ifølge Betsson er oddsene for dette omtrent det samme som å bli truffet av lynet to ganger.

- Dette må være en av Norges heldigste menn. Selv synes jeg det er utrolig gøy å dele ut enda en kjempegevinst til en av våre norske kunder, sier country manager for Betsson Norge, Paul Myklebust.

- Skal betale gjeld

Betsson utbetalte 92,4 millioner kroner til en fattig student fra Hordaland for omtrent ett år siden.

Den ferske vinneren har ingen planer om å gå bananas med pengesummen.

- Jeg skal betale litt gjeld, så får vi se hva som skjer etterpå. Jeg har ikke rukket å tenke så mye på hva jeg vil bruke pengene til, så det tar vi senere, sier vinneren til Betsson.

VG Nett har stilt vinneren om han nå skal pensjonere seg innen nettspill.

- Vi får se om jeg nå legger spillingen på hylla. Det har jeg ikke bestemt meg for ennå, sier han til VG Nett. På spørsmål om hva han synes om å betale skatt av pengesummen svarer sunnmøringen som forventet:

- Jeg synes det er urettferdig, svarer han.