Nordtrønder omkom i bilulykke

Kollisjon mellom tankbil og personbil.

En person døde etter ulykken nord for Verdal bru lørdag.  Foto: Levin Nestvold

Saken oppdateres.

- Det var ei dame hjemmehørende i Nord-Trøndelag som omkom i bilulykken på E6 nord for Verdal bru. Vi er i ferd med å varsle pårørende, sier operasjonsleder Stig-Roger Olsen ved Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no rett før 19.30 lørdag kveld.

Fastklemt

Det var klokken 15.28 at politiet i Nord-Trøndelag meldte på Twitter at det var en trafikkulykke på E6, og at nødetatene var på vei. Det ble jobbet med å få løs en fastklemt person, og etterhvert ble det gitt livreddende førstehjelp på stedet. Både politi, ambulanse og Sea King ankom stedet. Sistnevnte returnerte ganske raskt.

En tankbil på vei nordover og en personbil på vei sørover var involvert i ulykken.

Én time senere bekreftet politiet at én person hadde omkommet.

Veien er åpnet

- Den tekniske undersøkelsen er unnagjort for politiets del. Resultatene av disse underbygger de vitneforklaringene vi innhentet veldig tidlig. Kollisjonen har skjedd i tankbilens kjørebane, forklarer Olsen til adressa.no.

Den kvinnelige bilføreren var alene i personbilen. Føreren av tankbilen skal være fysisk uskadd.

- Hvor lenge vil veien være stengt?

- Vi holder den stengt til vi er ferdig med berging av bil og alt er ryddet, sier Olsen.

Klokken 19.54 melder Statens Vegvesen at veien er åpen igjen.

På forsiden nå