Politiet skriver på Twitter klokka 20.43 at en savnet mann i 30-årene ble funnet omkommet mellom Gravvika og Tennfjord i Nærøy.

Pårørende er varslet.

- Vi ser på dette som en fallulykke. Han har trolig ramlet ned en skrent på natta og ble funnet død lørdag ettermiddag, sier operasjonsleder Dag hjulstad i Trøndelag politidistrikt.

Forsvant etter fest

Det var en luftambulanse med politibetjenter om bord som oppdaget den omkomne mannen. Han ble funnet noen hundre meter fra stedet hvor han sist ble sett. Han vil bli obdusert.

Mannen ble sist sett rundt klokken 04.00 natt til lørdag.

- Mannen har forsvunnet etter et sosialt samvær, sa Hjulstad tidligere i dag.

Mannen ble funnet i et område med spredt bebyggelse.

Stort letemannskap

Mannen i 30-årene ble meldt savnet av sin samboer i 13.30-tida. Da hadde både hun og andre forsøkt å ringe ham og lett etter ham.

Politiet satte i verk en større leteaksjon. Både Røde Kors, luftambulansen og politihunder deltok i søket.

- Etter at han ble meldt savnet forsøkte vi å finne et aktuelt område for leteaksjonen, og han ble funnet i det området hvor vi søkte, forklarer Hjulstad.

- Veldig berørt

Lørdag klokka 16.27 meldte politiet at leteaksjonen var avsluttet.

- Vi vil opprette en undersøkelsessak. Det gjør vi alltid når det ikke er klart hvordan noen døde. Det vil bli gjennomført avhør av dem som var sammen med ham på kvelden. Vi ønsker å bringe klarhet i hva som har skjedd, forteller Hjulstad.

Han forteller at mannen var fra Gravvika-området i Nærøy.

- Hele lokalsamfunnet er veldig berørt av dette. Det er en tragisk sak for alle involverte, sier han.