Midt-Norge i dag:

8000 karameller dalte ned fra himmelen

Det har vært rolig på hendelsesfronten natt til i dag, men her er noen av sakene som preger nyhetsbildet i Midt-Norge søndag.

Saken oppdateres.

Skandiacup er over for denne gang, og det var Hommelviks juniorer som trakk det lengste strået i Cup-finalen mot Freidig 1, som endte 2-1. Det skriver Malvik-Bladet.

- Finaleseieren toppet en svært god vårsesong. Vi vant førstedivisjonsavdelingen i serien, og mange av våre spillere er også med på 5. divisjonslaget som leder sin avdeling, smiler kaptein Martin Ingstad.

Hommelviks juniorlag er ubeseiret i vårsesongen, og i a-sluttspillet slo Hommelvik først ut SkogstrandG19 (1-0) og Charlottenlund1 (1-0), før de knuste Buvik i semifnalen med hele 5-0.

- Seieren satt langt inne, og det var ikke nødvendig. Etter at vi gikk opp i 2-0, sluttet vi å spille ball og gjør det vanskelig for oss selv, sier han.

LES MER: Eskild (16) ble keeperhelt etter straffedrama i Skandia Cup (PLUSS)

Karamell-regn på Kvål

Det myldret på Sørøya stadion da karamellflyet suste forbi på Kvål. Det skriver Trønderbladet.

- 8000 karameller ble sluppet ned, sier Tore Aune som leder fotballavdelinga i Trønder-Lyn.

Det var under en fotballcup i forbindelse med Kvålsdagan at Svein Evjen slapp godteriregnet over fotballbanen. Ungene løp ivrig ut på banen for å sanke karameller og alle var garantert å få en smakebit.

Under Kvålsdagan i helga ble det arrangert fotballcup med 350 barn, og ordfører Gunnar Krogstad har foretatt den offisielle åpninga av kunstgressbanen.

I helga har det også vært sykkelløp og plattfest med Åge-konsert på Kvål.

LES MER: Åge ga full gass på Kvål

Kundeløsninger innen fornybar energi

Gauldal Energi blir det første selskapet i fylket til å tilby ferdige kundeløsninger innen fornybar energi. Det skriver Opdalingen.

- Vi er det første kraftselskapet i Midt-Norge som tilbyr ferdige kundeløsninger innen fornybar energi. Dette gjelder for både kunder tilknyttet strømnettet, on-grid- løsninger, og de som ikke er tilknyttet strømnettet, off-grid løsninger, forteller konsernsjef i Gauldal Energi John Reese.

Konsernet som nå tilbyr løsninger innen ren, fornybar energi ut til kunden, er primært basert på sol- og vindenergi.

- For kunder i Rennebu, Oppdal, Røros, Midtre-Gauldal, Klæbu, Skaun og Trondheim, tilbyr vi ferdige pakkepriser til fast pris eller leie, til de som er tilknyttet strømnettet, såkalte plusskunder, forteller Reese.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

På forsiden nå