Mann i 70-årene funnet

Savnet mann på multetur funnet i god behold.

Saken oppdateres.

Politiet i Nord-Trøndelag meldte mandag klokken 18.40 at de satte igang søk etter en mann i 70-årene som hadde gått seg bort på multetur.

- De var to personer som plukket multer sammen, men i firetiden i ettermiddag kom de bort fra hverandre. Mannen som er savnet vet ikke hvor han er, men vi er i telefonisk kontakt med ham, sa operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Rune Reinsborg.

Både politi med politihunder og Røde Kors dro ut for å se om de fant mannen.

- Vi har som sagt snakket med mannen i telefon, og vi har bedt ham holde seg i ro. Han er i Ogndal i Steinkjer, i et område han ikke er kjent i. Vi tror det skal bli lett å finne mannen. Han har ikke vært borte så lenge og det er ikke noe med været som tilsier at han er i fare, sa Reinsborg like etter at leteaksjonen startet.

En time senere kunne politiet melde på Twitter at den savnede er funnet i god  behold.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

På forsiden nå