Det var en 18 år gammel mann som omkom i trafikkulykken på fylkesvei 715, like ved ferjeleiet på Rørvik i Leksvik, tirsdag morgen.

Ungdommen var fører av den ene av de to personbilene som frontkolliderte, og han ble sittende fastklemt i vraket etter ulykken. Den omkomne var elev ved Ole Vig videregående skole i Stjørdal.

Minnestund

- Vi samlet alle ansatte i morges, deretter ble elevene informert. Det ble holdt minnestund for klassene og medelever.

Det er ufattelig tragisk at en ungdom mister livet på en slik måte. Det er en tung dag for alle medelever og de som sto han nærmest, sier Odd Inge Strandheim, rektor ved Ole Vig videregående.

Les også: - Vi tenker på de pårørende

Skjermer enkeltelever

- De som er mest berørt har skolen beredskap for, både helsepersonell og andre er der for å støtte. Skolen skjermer de elevene som sto avdøde nærmest, mens undervisningene er i gang i de andre klassene, sier Strandheim.

Les også: 22 personer drept og skadd på sju kilometer lang strekning

Innhenter data

Trafikkulykken skjedde like innenfor fylkesgrensa til Nord-Trøndelag, men det er Fosen lensmannsdistrikt som har fått ansvaret for etterforskningen.

- Vi er i kartleggingsfasen ennå og gjør tekniske og elektroniske undersøkelser, sier lensmann Rune Halvorsen.

Flere vitner

- Det ble foretatt vitneavhør på stedet, men det gjenstår avhør av flere, og vi ønsker fortsatt kontakt med trafikkanter som kan ha passert like før ulykken skjedde. Noen har allerede meldt seg i dag, sier Halvorsen.

Frontkollisjonen skjedde på fylkesvei 715 i Leksvik. Foto: ADRESSA.NO-TIPSER