E6 åpnet etter trafikkproblemer i Snåsa

Svært glatt og store trafikkproblemer på E6 i Snåsa.

Et vogntog som står fast skaper problemer på E6 i Vegsetbakken i Snåsa  Foto: Thor Riseth

Saken oppdateres.

Klokken 23.02 meldte politiet at veien forbi Vegsetbakken i Snåsa er ryddet igjen etter at et vogntog sto fast.

Adresseavisen frilansfotograf på stedet opplyste tidligere i kveld at det var svært glatt og at en buss hadde sklidd inn i vogntoget som sperret veien.

Et felt åpent

Klokken 20.20 opplyste politiet i Nord-Trøndelag til Adresseavisen at ett felt på E6 var åpent i Vegsetbakken i nordenden av Snåsavatnet.

- Flere lastebiler står fast. Vi fikk melding om at veien var helt sperret klokken 19.41. Nå kom det akkurat melding om at ett felt er åpent og at det er mulig å ta seg forbi med personbil på stedet, sier operasjonsleder Lars Letnes ved politiets operasjonsentral i Nord-Trøndelag.


Trafikkproblemer i mange timer

Politiet opplyser til Adresseavisen klokken 22.46 at bussen nå skal være berget. Men det er fortsatt trafikkproblemer på stedet.

- Vi håper at det kan åpnes snart. Men det vil være mye trafikk. Det er mange lastebiler som nå venter på Snåsakroa for å passere stedet der det har vært stengt, sier Letnes.


Vogntog sperrer

Ifølge operatør Per Morten Trymer ved Vegtrafikksentralen er det  et vogntog i nordgående felt som sperrer deler av veien.

- Hvor mange lastebiler det dreier seg om vet vi ikke. Dersom en blir stående kan en følge av dette bli at flere blir stående fast fordi de ikke kommer seg forbi, sier Trymer.

Han opplyser at entreprenør er på vei til stedet for å vurdere om det må strøs.

- Sjåføren vil straks være fremme på stedet, opplyser Trymer klokken 20.55.


Følg Adresseavisen på  Facebook Instagram  og  Twitter

På forsiden nå