Norsk Tipping fikk ikke svar hos lottovinner:

Kvinnen tok ikke telefonen fordi hun trodde det var en telefonselger

- Jeg trodde ikke det var sant, nå er jeg helt skjelven, sier hun.

Programleder Reidar Buskenes foran en skjerm som viser premiesummen de fire ferske lottomillionærene vant.  Foto: Norsk tipping

Saken oppdateres.

Tross flere forsøk lørdag kveld lyktes det ikke Norsk Tipping å få kontakt med den siste av fire nye lottomillionærer, som hver vant 3,5 millioner kroner.

Litt før 12.30 søndag formiddag fikk de endelig svar med vinneren, en kvinne fra Levanger.

- Jeg trodde det var en telefonselger som hadde ringt meg. Jeg sjekket nummeret, og så det var fra Norsk Tipping. Da måtte jeg sjekke kupongen. Jeg trodde ikke det var sant, nå er jeg helt skjelven, sier kvinnen fra Levanger til Norsk Tipping.

- Dette kommer godt med. Det er helt utrolig!

Vil være anonym

Kvinnen vil ifølge Lars Hulleberg i Norsk Tipping være anonym og ønsker ikke å la seg intervjue av media.

Sammen med tre andre lottovinnere, en mann fra Stord, ei kvinne fra Eide og ei kvinne fra Ski, fikk hun sju rette lørdag kveld. Vinnerrekka alle fire hadde spilt var 34 - 27 - 9 - 5 - 13 - 3 - 29. I tillegg ble 20 trukket ut som tilleggstall. Dermed vant de fire 3 542 660 kroner hver.

Så trekningen, men visste ikke om gevinsten

Kvinnen forteller til Norsk Tipping at hun fulgte Lotto-sendingen og trekningen på NRK lørdag kveld. Tallene ble notert ned, og hun skulle sjekke sin egen kupong da hun kom hjem. Det glemte hun.

Hun var dermed uvitende om premiesummen på 3.542.660 kroner da hun gikk til sengs lørdag kveld.

- Det kommer nok til å gå noen dager før jeg tror det er sant, sier hun til Norsk Tipping.

På forsiden nå