Meråker alpinsenter stengte dørene etter påske og var innstilt på at sesongen var over. I helga kom det imdlertid en overraskelse fra oven.

- Det har kommet 40 centimeter nysnø og den må vi bare utnytte. Så vi klemmer til med en reåpning førstkommende helg, jubler driftssjef Arne Magnus Størseth.

Det var lokalavisa Bladet som omtalte saken først.

- Veldig spesielt

Størseth har jobbet i anlegget siden 2003 og har aldri før vært med på en så sein åpning av anlegget i Meråker.

- Nei dette er veldig spesielt. Som regel er det slutt etter påske. Jeg tror siste gang det var åpent siste helga i april var på slutten av 90-tallet, forteller driftssjefen.

Slik så det ut i Meråker alpinsenter mandag formiddag. Foto: Meråker alpinsenter

Skikjøring i t-skjorta

Værmeldingen viser at det fortsatt blir kaldt på natten og at snøen i Meråker blir liggende. I tillegg er det meldt om strålende sol til helga.

- Det kan bli muligheter for å kjøre ski i t-skjorta her. Vi er selvfølgelig spent på om det kommer folk. Mange har nok satt bort skiene for sesongen, men det er bare å hente dem fram igjen. Det blir ikke bedre forhold enn dette, ifølge Størseth.

- Når åpner dere?

- Vi har i utgangspunktet åpent lørdag og søndag fra klokken 10 til 16. Men kommer det veldig mye folk kjører vi litt ekstra. Folk bør jo få med seg solnedgangen her oppe.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter